Smartlog v3 » mit liv nu » Hus-kiggeri
Opret egen blog | Næste blog »

mit liv nu

- believe it or not!

Hus-kiggeri

12. Mar 2007 21:17, Te

Kæresten og jeg var en tur ude og se på hus i dag. Det vil sige, vi var nu ikke så langt væk - bare en tur over bygrænsen til København S. Huset vi havde kig på havde en rigtig god beliggenhed. Midt i mellem drengenes skoler og tæt på bus og butikker.

Men... selve huset var alt for småt. Køkkenet var i en god størrelse, stuen aflang med også i en o.k. størrelse. Men 1. salen var meget mindre end vi havde regnet med. Faktisk var der kun et reelt værelse, det andet "værelse" var lavet ved hjælp af opdeling med skabe. Badeværelset var småt og fyldt op med et stort spa. Det kan sådan set også være meget godt, men ikke når det tager for meget plads op - så er jeg altså mere til en brusekabine.

Huset sagde vi nej tak til, men nu har vi da en idé om hvad vi vil have og hvad vi ikke vil have. Og vi er helt sikre på, at der skal være rigeligt plads til børnene.

Og så håber vi på at se huspriserne falde snart ... eller måske vinde i Lotto - hvad der end kommer først. I mens leder vi videre i aviser og på nettet...

Tags

Arkiv

Relaterede